Saturday, April 23, 2011

Kisah Sebel0m & SeLepas Final Exam utk Sesi Disember 2010~~

Minggu Last bg sesi disember 2010..
Minggu nie last aku dgn kwn2 DPB/1..Atikah,Jamilah,Khairiah,Amirah,Diana,Amal Hayati,Amalina,Suhaila,Farah.time nk exam kitorg still ok jewk.sume study last minute.dlu dak gurl dpb/1 ade 9org p skrg dah tggl 8org daa.sorg kuar lg iaitu Amirah Shafiqa sudaa last dok lepak2 ngn kitorg.dlu gelak sama2.aku still ingat bila dak2 gurl brsama2 time dlm klas,mkn,study.ingt lg x kita sama2 xturun Pusat Islam,buat jahat at kamsis.pastu kita korg sama2 lepak dlm bilik aku,bilik wan.gelak kuat2 smpai brgegar blok A.hurm,,yg pling aku happy skali korg sanggup tolak aku dgn kusi roda smbil buat welie.tolak smbil buat lawak.suke2 jewk kn??ist exam eng.math muke sorg dah blurr.aku pn sama gk.ntah pape soalan tue smbil dlm hati xtau la cmne dgn result 6t.adushh!!bila exam eng.sns plak sume dok hafal takrifan smbil toalk aku g exam kn.lps exam aku ingt lg korg kuar klas tya 'blh jwb ke x Abooq Omey"??aku dgn slamber ckp blh jwb la jgk.huhuhu.mlm 20/4 plak kita sama2 dok study Construction Material yg xtau ape kebendo nyo tuh.tgh2 study plak aku trpikir mcm mne la ek kita nk brdepan dgn cuti 2bln nanti.ku pikir2 sampai trjadinya tension yg amat n then nangis sekuat2 hati dlm bilik.pastue plak aku tringat pesan amirah shafiqa tue.adushh!makin kuat ku nanges.tibanya ari last at kamsis n ari last exam.exam ptg p sempat lg dok study smbil main fb.kul2.30ptg exam CM,pstue kul4.30 aku ingat lg time tue exam amirah shafiqa dok depan aku.pstue dah smpai msa benti jwb exam dia pegang tgan aku smbil kata"tkah mcm mne nie??ptg nie aku dah nk blik pn.aku dgn hati tgh sedih cover nk nanges dlm dewan.cepat2 kuar dewan n then msuk bilik rsa mcm xnak lepaskn amirah pergi jewk.tepat2 kul 6 amirah turun kt bilik aku brsama2 Iena Kechik,Farah Wahida,Amalina & Amal hayati.time tuu aku btl2 xboleh nk pandang muka amirah sbb aku sebak giler.brslm smbil cium pipi iena kechik n farah.mmg lgsg aku xpndg muke amirah.tup2 amirah ckp "kah ang xnk pndang muke aku lg ka??"lps dia ckp cmtu aku sekuat2 nanges dpn dia.aku rsa nk peluk2 jek xnk lepaskn dia blik.smpai masanya dia pergi,aku nanges n sempat dia pesan kt roomate aku,supaya jga aku leklok."kah jga diri leklok ye.aku xdpt da nk tolak mu 6t"smpai kt pintu bilik,aku kuar bilik dia still pndg aku smbil brjlan.sedih sgt2...sejam lebih aku nanges,nanges n nanges.kenangan kita bersama xkan ku lupekan sampai bila2.aku ingat lg janji ang kt aku.ang ckp ang xlupekan aku n geng2 kita.tau!!!mama,adik trsgt2 rindu kt mama.syg mama sekuat hati yg mungkin.nanti kita jumpe lg ye....jgn lupe kt adik tau.setiap kli adik tgk gmbr geng2 kita,adik akn nanges.hati adik skrg nie sedih sgt2 tau.adik nk mama tau yg adik selalu ingtkn mama.jgn lupe kita xkan sesekali putus kwn k.sampai bila2!!ang pegi blajar kt sana tue leklok ea.blaja rajin2 tau.lau ada masa,dtg la jenguk kitorg kt poly nie.blog nie adik taip sambil nanges.sbb adik da trlalu rindukn mama.my friends yg lain enjoy your cuti 2bln lebih ea....jgn nakal2 yup.!


Sorie ye sbb gambar Amirah Shafiqa xde.nk suruh Ang ingat kt kitorg jewk sbnrnye...jgn kecik ati tau..6t buruk muka tue.kuang3...


2 comments:

  1. cik kak... lajen2 la belogwalking.. huhu

    ReplyDelete
  2. blok jrg2 jer bukak..huhu..xde motif sgt...

    ReplyDelete

Awak comel,so tinggalkan komen di sini okey sayang ~